Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar / Tenten Kafe

by - Kasım 13, 2017

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

-TENTEN CAFE-

Hepinize yeniden merhabalar!

Uzun zamandan sonra güzel bir hafta sonu daha geçirmiş olmanın vermiş olduğu mutlulukla, arkadaşlarım ile gitmekten keyif aldığımız bir kafeye bugün sizleri de davet etmek istiyorum. İzmir'e gelenlerin genelde ilk olarak uğradıkları yerler arasında sayılabilir Tenten Kafe. Gerek mekanın tarzı olsun gerek sokağın güzelliği olsun sizi zaten fazlası ile büyülemekte. Bu yüzden gidenlerin bir daha dönmek istemediği bir yer olarak geçmekte.

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

    Daracık kafeler sokağında hemen dekorasyonu ile göze çarpan Tenten Kafe, iki katlı minik bir kafe. Sokağa da masalar konulduğu için, ister dışarıda isterseniz içeride rahatlıkla oturabilir; saatlerinizi geçirebilirsiniz. Bu kafenin bir diğer özelliği ise, gördüğünüz her şeyin ama her şeyin satılık olması. Duvarda gördüğünüz antikalardan tutunda içtiğiniz suyun bardağına kadar... 

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

Başka bir güzelliği ise, mekanlarda en dikkat ettiğim konu ise işletmecilerin müşterilere tavrı...
Geçenlerde Ege Perla'da yaşadığım bir konu üzerine buna daha da dikkat etmeye başladım. Tenten kafe de ise, hep bir güler yüz hep bir yardım severlik var. Bu yüzden tekrar çok teşekkür ederim, bu nazik davranışları için :)

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

Mekan için ayrı bir detay vermem gerekirse, fiyatlar oldukça uygun. Pastasından kahvesine kadar çeşit çeşit seçenekler bulunmakta. Eğer Kıbrıs Şehitleri Caddesi / Alsancak'a yolunuz düşerse bir  kahvelerini içmenizi öneririm :)
Sevgiler. B.

Adres: Alsancak Mahallesi, 1483 . Sokak 5/A Z:11, 35240 İzmir

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

You May Also Like

2 Comments

  1. Ben Tenten'le ilgili karakterler bulurum sanmıştım kafede ama değilmiş. OLsun yine de güzel bir yer. Tanıttığınız için teşekkürler:) Sevgiler....

    YanıtlaSil