Yeni Bir BEN

by - Haziran 08, 2018


Kişisel Gelişim

      Hepinize koooocaman selamlar! “Gittim bir daha gelmedim.” Mantığı ile hareket ederken kendimi yine bilgisayarımın önünde oturmuş, size bir şeyler anlatıyorken buldum kendimi. Hazır “köşe yazarlığı” üzerine birkaç yerden teklif almışlığım da var. Gaz bu gaz diyerek bloğuma geri döndüm.
     Biliyorum zaman aralığı biraz uzun biraz sancılı oldu. Sonunda güzel oldu. Kendimi bu süre zarfında o kadar çok sorguladım ki, size anlatamam. Yeri geldi; yaptıklarımı inceledim, yeri geldi kendime sorular sorarak ilerlemeye çalıştım. En sonunda “FARKINDALIK” kelimesinin farkına vardım. Bu süreç açıkçası benim için biraz sancılı oldu. Bunları zaten uzun uzadıya sizlerle paylaşacağım. Nasıl “düştüm” ? Nasıl “ayağa kalktım”? Nasıl farklı bir “BENIRVA” çıktı ortaya, hem de farkındalığı olan bunlardan bahsedeceğim.
     Böyle hep ben yazmak istemiyorum yazılarıma. Sonuçta herkesin bir hayat hikayesi, bir yaşanmışlıkları bulunmakta. Gelin birlikte paylaşalım. Gelin bana ortak olun. Bana “takma isminiz veya isminiz” ile örnek olarak alacağımız hayat hikayelerinizi yollayın. Seve seve paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.
        He bu arada, artık yazılarımı birazdan “Gezi Blogundan” ziyade, “Kişisel Gelişim Bloguna” evrilişine şahit olacaksınız. Bu konuda edindiklerimi, gözlemlerimi muhakkak sizlerle paylaşmalıyım. Yeni bir ben mi geliyor yoksa? –Yakında. Hem de çok yakında!


You May Also Like

8 Comments

  1. Değişimler her zaman sancılı olur ama en karanlık geceler bile güneşle nihayet bulur. Bolca sabır ve tefekkür...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Yaşadıklarımdan bunu detaylıca öğrendim. Zamanla aktaracağım !

      Sil
  2. Merhabalar, dönüşümünüz keyif getirsin :)
    Takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım yeni yazılarım zamanla gelecektir :)

      Sil